Інтелектуальне землеробство: основи

Розумне землеробство: Основи
Приймачі StarFire™

Приймачі StarFire™

Супутникові приймачі StarFire™ нашої розробки й виробництва використовують власну всесвітню мережу опорних станцій і пропонують чудову точність сигналу

Інтелектуальні дисплеї

Дисплеї

Наші інтуїтивно зрозумілі сенсорні дисплеї — це мозок, що лежить в основі технологій точного землеробства John Deere. Сумісні з ISOBUS дисплеї мають просте меню й налаштовувані екрани.

Підключення JDLink™

Підключення JDLink™

JDLink™ забезпечує двостороннє підключення для автоматичного передавання даних про культуру та машини до John Deere Operations Center™ і для віддаленого моніторингу в режимі реального часу.

Безперешкодна інтеграція

Безперешкодна інтеграція

Усі наші компоненти взаємозамінні, і навіть якщо у вас машина не жовто-зеленого кольору, ви все одно зможете користуватися перевагами технологій точного землеробства John Deere.

Простота у використанні

Простота у використанні

Усі компоненти й програмне забезпечення ми створюємо самі. Розроблені фермерами, для фермерів — наші рішення прості у використанні й створені для забезпечення тривалого робочого терміну служби.

Вимірювана прибутковість

Вимірювана прибутковість

Ваші дані надійно зберігаються в John Deere Operations CenterТМ для детального аналізу ефективності машини, врожайності та інших параметрів, щоб підтримати вашу прибутковість.

Connected Support

Connected Support

Інтелектуальне сільське господарство — це не лише технології точного землеробства. Це також збільшення часу безперебійної роботи ваших машин. Надана вашим дилером, John Deere Connected Support™ забезпечує широкий спектр послуг з моніторингу машин і проактивних послуг, які допоможуть вам працювати в будь-яких умовах майбутнього.

John Deere полегшує точне землеробство для вас

Ми створили серію коротких відеороликів, в яких пояснюються деякі переваги наших інструментів точного землеробства. Щоб знайти те, що вас цікавить, просто прокручуйте список праворуч.

Рішення з навігації

Рішення з навігації

Жодних пропусків і перекривань – повторюйте ті самі маршрути щоразу без жодного втручання з боку оператора. Пропонуючи дуже високу точність, ми розширили наш асортимент рішень навігації рішеннями для всіх марок обладнання.

Системи автоматизації

Системи автоматизації

Позбавтеся набридливих повторюваних операцій за допомогою наших контролерів і програмованих пристроїв. Вони допоможуть вам оптимізувати продуктивність машини й усунути коштовні помилки.

Землеробство з урахуванням особливостей ділянки

Землеробство з урахуванням особливостей ділянки

Дізнайтеся, як польові дані з кількох джерел використовуються для створення карт змінної норми, які дозволяють керувати окремими ділянками поля для поліпшення зростання та врожайності.