Системи автоматизації

Системи автоматизації

Заощаджуйте час і зусилля на повторювані задач

Інструменти автоматизації позбавляють вас нудних повторюваних задач і дають змогу витрачати час на керування господарством. Вони також корисні, якщо ви залучаєте до робіт менш досвідчених операторів чи працівників на неповний робочий день. Автоматизація гарантує відмінне виконання робіт кожного разу.

Безперешкодна інтеграція

Безперешкодна інтеграція

Усі наші компоненти взаємозамінні, і навіть якщо у вас машина не жовто-зеленого кольору, ви все одно зможете користуватися перевагами технологій точного землеробства John Deere.

Простота у використанні

Простота у використанні

Усі компоненти й програмне забезпечення ми створюємо самі. Розроблені фермерами, для фермерів — наші рішення прості у використанні й створені для забезпечення тривалого робочого терміну служби.

Вимірювана прибутковість

Вимірювана прибутковість

Ваші дані надійно зберігаються в John Deere Operations CenterТМ для детального аналізу ефективності машини, врожайності та інших параметрів, щоб підтримати вашу прибутковість.

John Deere полегшує точне землеробство для вас

Ми створили серію коротких відеороликів, в яких пояснюються деякі переваги наших інструментів точного землеробства. Щоб знайти те, що вас цікавить, просто прокручуйте список праворуч.

Землеробство з урахуванням особливостей ділянки

Землеробство з урахуванням особливостей ділянки

Дізнайтеся, як польові дані з кількох джерел використовуються для створення карт змінної норми, які дозволяють керувати окремими ділянками поля для поліпшення зростання та врожайності.

Розумне землеробство: основи

Розумне землеробство: основи

Щоб почати використовувати рішення точного землеробства, вам знадобиться лише приймач, дисплей, JDLink™ та обліковий запис у John Deere Operations Center™. І на додаток, доступ до John Deere Operations Center™ безкоштовний!

Рішення з навігації

Рішення з навігації

Жодних пропусків і перекриттів – повторюйте ті самі маршрути щоразу без жодного втручання з боку оператора. Пропонуючи дуже високу точність, ми розширили наш асортимент рішень навігації рішеннями для всіх марок обладнання.