Розумні рішення для сільського господарства

Розумні рішення для фермерства

Ваша подорож у світ інтелектуального землеробства починається тут


Якщо ви хочете розпочати роботу з технологіями точного землеробства, ви опинилися в правильному місці!

Технології точного землеробства від John Deere прості у використанні й допомагають планувати, контролювати, виконувати й аналізувати сільськогосподарську діяльність протягом року. Ви також буде краще оснащені для розуміння й вирішення проблем зміни клімату в майбутньому землеробства.

Більша врожайність

Більша врожайність

Точне землеробство дає змогу оптимізувати ваші витрати на посівний матеріал, добрива, хімікати тощо з урахуванням індивідуальних потреб ваших полів і для забезпечення максимальної врожайності культур.

Кращий фінансовий контроль

Кращий фінансовий контроль

Технології інтелектуального землеробства надають цінну управлінську інформацію щодо використання машини та її матеріалів для більшої прозорості витрат і кращого прийняття рішень.

Поліпшена екораціональність

Поліпшена екораціональність

Технології точного землеробства можуть суттєво скоротити витрату палива й надмірне внесення додаткових матеріалів, як-от добрив і хімічних речовин, для більш сталого сільського господарства.

Рішення з навігації

Рішення з навігації

Жодних пропусків і перекриттів – повторюйте ті самі маршрути щоразу без жодного втручання з боку оператора. Пропонуючи дуже високу точність, ми розширили наш асортимент рішень навігації рішеннями для всіх марок обладнання.

Рішення з навігації

Системи автоматизації

Позбавтеся набридливих повторюваних операцій за допомогою наших контролерів і програмованих пристроїв. Вони допоможуть вам оптимізувати продуктивність машини й усунути коштовні помилки.

Землеробство з урахуванням особливостей ділянки

Землеробство з урахуванням особливостей ділянки

Дізнайтеся, як польові дані з кількох джерел використовуються для створення карт змінної норми, які дозволяють керувати окремими ділянками поля для поліпшення зростання та врожайності.

John Deere полегшує точне землеробство для вас

Ми створили серію коротких відеороликів, в яких пояснюються деякі переваги наших інструментів точного землеробства. Щоб знайти те, що вас цікавить, просто прокручуйте список праворуч.