15 березня, 2024

John Deere представляє новий трактор серії 5M

douglas

Завдяки новим трансмісіям і функціям системи AutoTracTM, вбудованої в панель приладів, новий трактор John Deere 5M — це універсальна машина для роботи в полі, на фермі й на дорозі. Компанія John Deere також додала до лінійки модель 5130M, розширивши асортимент класу вищої потужності трактором із максимальною потужністю до 135 к. с.

 

З новими трансмісіями PowrQuadTM PLUS і Powr8TM фермери отримують рішення для цілої низки завдань. Ця технологія забезпечує сталу тягову потужність із плавним перемиканням передач у вибраній групі. Крім того, завдяки кнопці на важелі оператору більше не потрібно самостійно витискати зчеплення, коли він перемикається між групами. А завдяки функції EcoShift трактор 5M зменшує кількість обертів, що дозволяє заощадити паливо, і водночас забезпечує достатню потужність, щоб ефективно виконувати транспортні завдання зі швидкістю до 40 км/год.

 

Інтеграція системи AutoTracTM у панель приладів (функція, якою в дисплеї кутової стійки користуються власники тракторів серії 6M) дає змогу підвищити точність і ефективність, мінімізуючи перекриття під час роботи в полі й на пасовищах. Система навігації допомагає не відхилятися від курсу, коли роботи потрібно виконувати чітко по прямій лінії. А завдяки універсальному дисплею 5-го покоління перейти до поліпшених функцій навігації можна в будь-який момент.

 

Радіус розвороту серії John Deere 5M становить усього 4,1 м, тож цей маневрений трактор чудово підходить для виконання завдань в обмеженому просторі — робота на фермі чи годування тварин. Низькопрофільний капот і велике вікно в даху забезпечують чудову оглядовість, особливо під час роботи з фронтальним навантажувачем. Нову серію 5M оснащено функцією предиктивного аналізу Expert Alerts. Вона завчасно розпізнає потребу в проведенні технічного обслуговування, завдяки чому підвищується експлуатаційна надійність і мінімізується кількість позапланових простоїв.