08 листопада, 2023

GIANTS Software та John Deere оголосили про створення розважального світу фермерства для дітей

douglas

Запуск Farming Simulator Kids розширить ігровий всесвіт для цілої родини. Відома серія ігор Farming Simulator завжди мала популярність серед дітей, але видавець і розробник GIANTS Software анонсував абсолютно нову гру, яка познайомить нове покоління з яскравим і цікавим світом фермерства й природи. Гра Farming Simulator Kids, що сподобається людям будь-якого віку, вийде на Nintendo Switch™ і мобільних пристроях восени 2024 року.

Сільське господарство в ігровій формі та низка мініігор

Своєю чудовою графікою Farming Simulator Kids запрошує юних гравців поринути у світ сільського господарства. Гра дає дітям змогу розвиватися та розважатися, адже ігровий процес спрямований на аудіовізуальне представлення інформації, а не текстове. Віртуальні сусіди — серед яких є і людиноподібні тварини — розказують про свої потреби й просять юних гравців збирати врожай або готувати смачні бутерброди.

Навчання та розваги для дітлахів

Діти матимуть змогу досліджувати фермерські господарства, вирощуючи та збираючи корисні культури, або доглядати за сільськогосподарськими тваринами, як-от коровами, курями й гусями. Оскільки без великих тракторів та інших машин не обійтися, діти зможуть керувати цілою низкою сільськогосподарської техніки від John Deere. Водночас вони створюватимуть незабутні та повчальні історії про фермерство й отримуватимуть за це нагороди, які можна зберегти на пам’ять у режимі створення відео.

Усвідомлення цінності продуктів харчування

«Ми безмежно раді можливості познайомити дітей із фермерством у безпечній ігровій формі, — каже Томас Фрей, креативний директор GIANTS Software. — Компанія John Deere — ідеальний партнер для гри Farming Simulator Kids. Разом ми створюємо освітній і незабутній проєкт, що надихатиме юних гравців і може розвинути в них інтерес до сільського господарства».

«Нам неймовірно приємно підтримувати настільки цікавий проєкт, який в ігровій формі знайомить дітей із сільським господарством і пробуджує їхній інтерес до виробництва продуктів харчування», — Штефан Мюґґе, менеджер із маркетингових комунікацій John Deere.

Окрім мініігор, як-от садівництво та приготування бутербродів, є й інші заняття. Юні фермери відвідуватимуть власний фермерський ринок, щоб відчути, наскільки важлива свіжа продукція, яку вони вирощують і про яку дбають. Вони можуть продавати й купувати товари в магазині, створювати страви з вирощених продуктів або просто відпочивати у своєму будиночку, зустрічаючи милих персонажів, з якими можна взаємодіями.

Основні особливості

  • Адаптовані для дітей графіка, музика та звукові ефекти.
  • Безліч стилів і можливостей для створення персонажів.
  • Безліч місць, які можна дослідити: ферма, хлів, ринок тощо.
  • Понад 10 культур, які можна саждати й збирати, більш як 75 продуктів харчування, понад 100 об’єктів та інших елементів
  • Техніка та інструменти від John Deere.
  • Свійські й дикі тварини, з якими можна подружитися та за якими потрібно доглядати.
  • Милі персонажі й тварини.
  • Різні види діяльності, як-от робота в полі, керування транспортом, садівництво й приготування бутербродів.
  • Система досягнень і можливість створювати відео.

Гра Farming Simulator Kids вийде для Nintendo Switch і мобільних пристроїв восени 2024 року. Докладнішу інформацію опубліковано на офіційному вебсайті Farming Simulator та в пресцентрі GIANTS Software.

 

douglas

Інформація про GIANTS Software

GIANTS Software — це міжнародна компанія зі Швейцарії, що займається розробкою відеоігор. Її було засновано у 2004 році, а відомою вона стала завдяки популярній серії ігор Farming Simulator. Офіси компанії розташовано у Швейцарії (Цюрих), Німеччині (Ерланген), США (Чикаго) і Чехії (Брно). Її команда прагне підтримувати тісний контакт із представниками сільськогосподарської галузі та взаємодіяти з громадськістю. Докладнішу інформацію наведено на вебсайті giants-software.com.

Контактна інформація для преси: GIANTS Software Entertainment GmbH

Wolfgang Ebert, PR & Marketing Manager

Nägelsbachstraße 33 • 91052 Erlangen • Germany

Тел.: +49 (0)9131 9279 358 | Ел. адреса: webert@giants-software.com

 

Інформація про Farming Simulator

З 2008 року в усьому світі було продано понад 30 млн копій Farming Simulator. Відтоді ігри цієї серії випускалися для всіх популярних платформ, зокрема консолей, мобільних телефонів, планшетів і ПК. Від самого початку команда дала користувачам змогу створювати модифікації за допомогою платформи компанії — GIANTS Engine. У 2019 році до серії додався кіберспортивний режим Farming Simulator League (FSL), у якому команди змагаються на професійних турнірах, а відомі бренди й спонсори спонсорують їх. Докладнішу інформацію наведено на вебсайті farming-simulator.com.

Інформація про John Deere

John Deere — це світовий лідер у галузі надання передових продуктів і послуг. Інноваційна технологія компанії — це ключ до обслуговування населення планети, що постійно зростає. Вищі стандарти необхідні, щоб задовольнити щораз більші світові потреби в продовольстві, паливі, житлі та інфраструктурі.

Понад 79 000 працівників в усьому світі забезпечують оборот у розмірі 52 млрд дол. США, вироблячи сільськогосподарську техніку, а також обладнання для догляду за газонами та ділянками, будівельну й лісозаготівельну техніку. У 2017 році компанія придбала Wirtgen Group — провідного виробника дорожньо-будівельної техніки.

John Deere має понад 70 виробничих майданчиків у 19 країнах, а продукти компанії продаються в 160 країнах світу. Компанія добре відома в Європі, СНД, Африці, на Близькому й Середньому Сході. У європейських підрозділах компанії працює близько 19 000 працівників, що робить John Deere найбільшим роботодавцем цього регіону.

 

© Розроблено й опубліковано компанією GIANTS Software GmbH, 2023. Farming Simulator, GIANTS Software та відповідні логотипи — це торгові марки або зареєстровані торгові марки компанії GIANTS Software GmbH. Усі виробники, сільськогосподарська техніка та обладнання, назви, бренди й пов’язані з ними зображення, представлені в цій грі, у деяких випадках є торговими марками та (або) матеріалами, захищеними авторським правом, відповідних власників. Форма, колір і характеристики сільськогосподарської техніки та обладнання, представлених у цій грі, можуть відрізнятися від реальних. Nintendo Switch — це торгова марка компанії Nintendo. Усі інші назви, торгові марки й логотипи належать відповідним власникам. Усі права захищено.