26 вересня, 2023

AGRITECHNICA 2023: Розумні технологічні рішення компанії John Deere для всіх виробничих систем

douglas

Компанія John Deere з нетерпінням чекає, коли зможе продемонструвати нові концепціі на стенді на виставці AGRITECHNICA 2023, наступний крок на її шляху до перетворення на компанію, що забезпечує розумні рішення в галузі.

Уперше з моменту оголошення своєї нової стратегії компанія John Deere представить усі технологічні рішення, які мають важливе значення для власників землеробних і тваринницьких господарств.

Зосередившись на основних європейських виробничих системах (виробництво молочної продукції, тваринництво й вирощування дрібнозернових культур), компанія також продемонструє на своєму стенді на AGRITECHNICA аксесуари, виготовлені такими виробниками, як Lemken, Xarvio та Yara.

Представляючи на своєму стенді інші бренди, компанія John Deere прагне зацікавити фермерів, які мають змішаний парк техніки й використовують різноманітні технології.

 

Обробляйте землю з розумом, заробляйте більше

Девіз John Deere «Обробляйте землю з розумом, заробляйте більше» означає, що компанія пропонує найкращі практичні рішення і продукти для всього виробничого циклу, від урожаю до урожаю.

Дані, зібрані на кожному етапі, використовуються для підвищення врожайності й зменшення використання засобів захисту рослин і добрив. John Deere Operations CenterTM обробляє ці дані, щоб оптимізувати виробництво для фермерів, консультантів та інших учасників процесу.

 

Виробництво молочної продукції та тваринництво

Компанія John Deere пропонує технології для кожного етапу виробничого циклу, від внесення органічних добрив, обробки ґрунту, скошування та збирання врожаю для годівлі худоби.

Основними технологіями John Deere для тваринницьких і молочних ферм є AutoPathTM та HarvestLabTM. HarvestLabTM забезпечує ідеальне внесення органічних добрив завдяки аналізу гною. Перед посівом можна вносити органічні добрива за допомогою технології стрічкової обробки ґрунту. AutoPathTM забезпечує точне розміщення насіння на стрічці добрив під час посіву. Технологія See & SprayTM пропонує величезний потенціал для заощадження завдяки мінімізації необхідної кількості хімікатів.

Дрібнозернові культури

На виставці AGRITECHNICA 2023 компанія John Deere продемонструє технологічні інновації для оптимізації кожного етапу виробництва, від початкової проби ґрунту, культивації, посіву, захисту рослин, внесення добрив і, зрештою, до збирання врожаю.

Наприклад, система вимірювання параметрів зерна оцінює якість зерна під час збирання врожаю. Вимірювання вмісту олії та білка дає змогу відстежувати якість у реальному часі, сидячи за кермом комбайна. За допомогою зареєстрованих даних створюються карти змінної норми внесення, які допомагають зменшити використання добрив.

 

Співробітництво

Багато фермерських господарств використовують змішаний парк машин і різноманітні цифрові рішення. Для компанії John Deere важливо, щоб дані з John Deere Operations CenterTM можна було легко інтегрувати й передавати. Ось чому John Deere шукає нові й розширює поточні партнерства. Зокрема такі партнери, як Xarvio та Yara будуть представлені у виробничих системах на виставці AGRITECHNICA.

Компанія John Deere відкрита не лише для інших цифрових інтерфейсів, а й для інших виробників. Уперше інструменти й техніка інших компаній, як-от Joskin і Lemken, будуть продемонстровані у виробничих системах John Deere на виставці AGRITECHNICA.

 

John Deere Connected Support™ та дилери

Підключення техніки John Deere та її новаторські технічні рішення базуються на належному обслуговуванні. Завдяки Connected SupportTM керівники виробництва й дилери можуть з легкістю підключатися до техніки, коли виникає така потреба. Необхідність обов'язкового технічного обслуговування та порушення в роботі можна виявити завчасно, що дає змогу уникнути потенційної поломки. Це скорочує час простою і збільшує термін експлуатації техніки John Deere. Дилерам відведено ключову функцію, оскільки вони є зв'язуючою ланкою між компанією John Deere та її клієнтами. Тому дилери перебуватимуть у центрі виставки AGRITECHNICA 2023. Клієнти зможуть зустрітися зі своїми безпосередніми контактними особами на місці проведення заходу, щоб знайти індивідуальні рішення для виробничої системи власного фермерського господарства.

 

Сталий розвиток сьогодні

Біля виставкового стенда компанії John Deere можна буде безпосередньо поспілкуватися з колегами. Буде присутній німецький фермер Штефан Фогельзанг (Stefan Vogelsang), який розкаже, як він дотримується вимог європейських норм «Від ферми до столу» за допомогою технологій John Deere. Також біля стенду будуть присутні інші фермери, з якими можна буде обговорити поточні проблеми агросектору.