26 вересня, 2023

John Deere розробляє двигун, сумісний з етанолом

douglas

John Deere продовжує працювати над досягненням визначених цілей компанії, Leap Ambitions, що спрямовані на збільшення економічної цінності та стійкості для клієнтів, забезпечуючи водночас кращі результати з меншими витратами ресурсів. У межах цілей Leap Ambitions John Deere працює над впровадженням до 2026 року життєздатних рішень у галузі енергії з низьким та майже нульовим викидом вуглекислого газу в чотирьох ключових напрямках виробництва енергії, зокрема ефективність двигунів внутрішнього згоряння (ДВС), відновлювальне паливо, гібридизація та повністю електричні варіанти.

 

John Deere прагне запропонувати своїм клієнтам найсучасніші та найефективніші рішення в галузі джерел відновлювального палива, надаючи пріоритет технологіям і ресурсам, які мають найбільше значення для клієнтів компанії. Серед усієї різноманітності доступних відновлювальних типів палива John Deere  розглядає біодизель, відновлювальне дизельне паливо (або HVO, гідрована рослинна олія) та етанол як найбільш перспективні варіанти для інтеграції в техніку для важких умов експлуатації в найближчому майбутньому. Етанол — це відновлювальне паливо на основі спирту, яке широко доступне в багатьох частинах світу, оскільки його можна виготовити з такої сировини, як кукурудза, пшениця або цукрова тростина. Як високооктанове паливо етанол підходить для використання у високоефективних двигунах внутрішнього згоряння з іскровим запалюванням.

 

Оскільки John Deere прагне забезпечити більшу користь і продуктивність для клієнтів, компанія використовує свій інженерний досвід для перевірки й тестування нових технологій, що спрощують інтеграцію  відновлювального палива з двигунами внутрішнього згоряння. На виставці AGRITECHNICA цього року John Deere представить концепцію двигуна на 9 літрів, сумісного з етанолом. Ця концепція двигуна ілюструє постійне прагнення компанії до розроблення різноманітних рішень, які можуть задовольнити потреби щодо енергії для обладнання різних розмірів та сфер застосування.