17 травня, 2021

Програма John Deere Harvest Promise мінімізує простої під час жнив

Agricon

Київ, 17 травня. Компанія John Deere представляє в Україні унікальну програму Harvest Promise, що не має аналогів на ринку країни. При підключенні до програми, що діє з 15 червня до 30 вересня 2021 року дилери John Deere поставлять потрібні запчастини для зернозбиральних комбайнів протягом 24 годин з моменту отримання заявки. У разі, якщо для відновлення роботи комбайна потрібно більш тривалий термін, дилер зобов'язується надати підмінну машину на той час, поки буде доставлятись запчастина. В результаті простої під час жнив зводяться до мінімуму, що дозволяє фермерам бути впевненими у своїй техніці і підвищує ефективність та оперативність збирання врожаю.

 

Збирання врожаю - дуже відповідальний та важливий період для кожного господарства, і на цьому етапі збої в роботі техніки, в першу чергу зернозбиральних комбайнів, стають критичними. Простої обходяться дуже дорого, тому особлива увага приділяється технічній готовності машини і сервісній підтримки під час роботи. Для цього необхідна наявність запчастин на складах дилерів і їх швидка доставка до клієнта.

 

Гарантію цього дає участь в програмі Harvest Promise. Вперше в Україні постачальник сільськогосподарської техніки бере на себе таку амбітну задачу, зобов'язуючись надати запчастини протягом доби або підмінну машину до їх надходження.

 

Центральний склад John Deere знаходиться у Німеччині, що ускладнює логістику, однак дилери в Україні на даний момент готові забезпечити наявність до 97% запчастин на своїх складах. При цьому John Deere розуміє, що одне лише надання запчастин не забезпечить безвідмовну роботу, тому пропонує також повну передсезонну дефектовку і своєчасне виконання регламентного технічного обслуговування. Також підвищує надійність техніки система JDLink, завдяки якій дилер може відслідковувати потенційні несправності дистанційно.

 

Участь в програмі Harvest Promise доступна для комбайнів не старших 7 років з напрацюванням двигуна не більше 3500 мотогодин, в тому числі для машин, проданих в цьому сезоні. Подати заявку на участь і дізнатися подробиці можна у будь-якого офіційного дилера John Deere в Україні.

 

 

 

 

Контакт для ЗМІ:

Олександр Ющук

тел.: +38 044 406 5893

YushchukAlexandr@JohnDeere.com