9 липня, 2021

Система DataConnect тепер охоплює шість глобальних цифрових платформ

data-connect

Власники змішаних парків можуть переглядати дані про техніку на будь-якій платформі за вибором

Система DataConnect, розробка компанії John Deere, тепер підключена до шести глобальних цифрових платформ. Обмін даними машинного обладнання між CLAAS, 365FarmNet і John Deere був запущений ще торік, а зараз до них приєдналися нові партнери - Case IH, Steyr і New Holland.

Система DataConnect дозволяє здійснювати обмін важливими даними машинного обладнання між платформами. Завдяки додаванню нових глобальних партнерів аграрії можуть переглядати інформацію про змішаний парк техніки на найбільш зручній для них платформі за своїм вибором. Раніше було потрібно використання окремих платформ для кожного бренду, а тепер завдяки можливостям DataConnect все це є на одному ресурсі.

Data Connect дозволяє відстежувати такі категорії даних для самохідних кормозбиральних комбайнів, комбайнів або тракторів різних брендів та іншої техніки:

• поточне місцезнаходження машини

• історія місцезнаходжень машини

• рівень палива в баку

• стан машини в полі

• швидкість машини

Щоб скористатися цими опціями, оператору або власнику господарства досить надати дозвіл на перегляд своєї техніки на обраній платформі. Після підключення техніка інших виробників з'являється на цьому порталі автоматично, причому транспортні засоби відзначені значками відповідного бренду, щоб користувачеві було ще легше орієнтуватися. Більше ніяких апаратних або програмних додатків не потрібно - DataConnect забезпечує безпечну обробку даних на базі хмарних технологій.

Підключення CNH Industrial, котрій належать три нові платформи, означає, що користувачі й AFS Connect (для Case IH), MyPLM Connect (для New Holland) і S-Tech (для STEYR) отримають можливість обміну даними за схемою «хмара - хмара» як з Operations Center John Deere, так і з порталами CLAAS TELEMATICS або 365FarmNet.

Нові платформи вже доступні для сотень тисяч машин по всьому світу, на яких встановлена ​​система DataConnect.

Контакти для ЗМІ:

John Deere Walldorf GmbH & Co. KG, Altrottstraße 31, 69190 Вальдорф

Ральф Ленге (Ralf Lenge), телефон: 0621 / 829-8161

ел. пошта: LengeRalf@JohnDeere.com

 

 

365FarmNet Group KGaA mbH & CoKG, Hausvogteiplatz 10, 10117 Берлін

Ясмін Морінг (Yasmin Möhring), телефон: +49 151 172 81 869

ел. пошта: moehring@365farmnet.com

 

 

CLAAS KGaA mbH, Mühlenwinkel 1, 33428 Харзевінкель

Маттіас Мумму (Matthias Mumme), телефон: 05247 / 12-2288

ел. пошта: matthias.mumme@claas.com

 

CNH Industrial, США

Dan Danford, Tel .: +1 (262) 321-8856

ел. пошта: dan.danford@cnhind.com