1 квітня, 2021

Нові трактори серії 9 від John Deere. Більше потужності та інтелекту

9R tractors

Компанія John Deere випустила нову лінійку тракторів серії 9R 2021 року з флагманськими моделями 9R 640 і 9RX 640 потужністю 691 к. с. Найновіші моделі 9R, 9RT і 9RX стали не лише потужнішими та ефективнішими, але й більш інтелектуальними. Оператори та керівники фермерських господарств зможуть оцінити всі переваги, які дають розширені можливості підключення й автоматизації.

 

Усі трактори оснащуються новими високоекономічними двигунами John Deere об'ємом 13,6 літра, які встановлюються також на комбайнах X9. А на топових моделях потужністю 640 к. с. як і раніше встановлюються перевірені двигуни Cummins об'ємом 15 літрів. Шестициліндровий двигун
з акумуляторною системою впорскування палива під високим тиском розроблено спеціально для підвищення ефективності, а рівень його шуму зменшено на 50 відсотків. Щоб передати високу потужність двигуна на землю, на всіх моделях передбачено додатковий баласт, який збільшує повну масу до 30,4 тони.

 

Нові трактори стали не лише надпотужними, але й більш інтелектуальними. У стандартну комплектацію передбачено приймач StarFire 6000 разом
з великим дисплеєм CommandCenter 4600, повною сумісністю з AEF ISOBUS та активацією AutoTrac. Можлива, також, додаткове встановлення пакету повної активації для максимальної автоматизації роботи. До пакету входять автоматизація розворотів Turn Automation, керування секціями, керування нормою внесення, система AutoTrac Passive Implement Guidance, спільне використання даних із полів, MachineSync, а відтепер ще й AutoPath.

 

Нова послуга AutoSetup від John Deere дозволяє фермерам і підрядникам наперед планувати роботи на персональному кабінеті клієнта в Operations Center. Коли машина виходить у поле, заплановані роботи автоматично відображаються на дисплеї у кабіні, і для їх підтвердження оператору потрібно натиснути лише одну кнопку. Система підтримує налаштування параметрів клієнта, ферми, поля, меж поля, гусениць, ширини й зміщення знаряддя, речовин, норм внесення, а також особливостей роботи на певній місцевості, документації та імені оператора.

 

Після завершення роботи всі дані можна передати в Operations Center, скориставшись бездротовим каналом. AutoSetup не лише дозволяє заощадити до 90 % часу на налаштуванні в полі, а й забезпечує чітке заповнення документації, запобігає помилкам і втраті даних.

У полі оператори можуть у повній мірі оцінити надзвичайний рівень комфорту. Цього вдалося досягти не лише завдяки спеціально розробленим для 9R, 9RT і 9RX системам підвіски, а й завдяки новій кабіні. Відтепер неповторна передня підвіска HydraCushion від John Deere доступна на всіх моделях серії 9R, а нова кабіна має такі ж параметри, що й кабіни нових серій 7 і 8, представлених на виставці AGRITECHNICA 2019.

 

Шкіряне сидіння ActiveSeat другого покоління має підігрів, активну циркуляцію повітря, функцію масажу й різні регулювання положення. Високоякісний радіоприймач DAB+ з сенсорним екраном на 6,5 дюйма
й акустичною системою 6.1 є найсучаснішою інформаційно-розважальною системою, сумісною з Apple CarPlay
TM. Світлодіодне підсвічування дисплея забезпечує відмінне зображення. Завдяки зменшенню розміру системи доочищення вихлопних газів і додатковим камерам вдалось покращити оглядовість з усіх сторін.

 

Окрім досягнення надзвичайної продуктивності, високого рівня автоматизації та комфорту, розробники нової серії 9 прагнули максимально підвищити надійність машин і зменшити експлуатаційні витрати. Для підвищення вантажопідйомності та продуктивності суттєво посилено трансмісію e18, мости, гусеничні приводи, шасі, а також вдосконалено багато інших елементів.

 

Для зменшення кількості робіт і витрат на технічне обслуговування збільшено його періодичність, зокрема тепер обслуговування нового вентилятора та гасителя крутильних коливань слід проводити кожні 5000 годин. Підкреслюючи надійність своїх тракторів, компанія John Deere вдвічі збільшила термін дії стандартної заводської гарантії, який тепер становить два роки або 2000 годин. Крім того, додаткові умови продовження гарантії PowerGard Protection / Plus дали змогу на 40 % скоротити витрати на експлуатацію за рахунок збільшення періоду гарантійного обслуговування до восьми років або 8000 годин, а також зменшення франшизи.

 

Передові рішення John Deere Connected Support для дилерів також забезпечують максимальну тривалість безперебійної роботи. Expert Alerts дає змогу спрогнозувати можливе пошкодження машини та зменшити або звести до нуля ймовірність дорогого ремонту, а також незапланованого простою.

 

Лінійка моделей 2021 року серії 9

 

Модель

Макс. потужність

(ECE-R120)

9R 440

356 кВт / 484 к. с.

9R / 9RX 490

396 кВт / 539 к. с.

9R / 9RX 540

437 кВт / 594 к. с.

9R / 9RX 590

477 кВт / 649 к. с.

9R / 9RX 640

508 кВт / 691 к. с.

9RT 470

380 кВт / 517 к. с.

9RT 520

421 кВт / 572 к. с.

9RT 570

461 кВт / 627 к. с.

 

Контакт для ЗМІ:

Олег Лащенков

телефон: + 38 044 406 58 33/10

ел. пошта: LashchenkovOleg@JohnDeere.com