Ваш старт у майбутнє сільського господарства

 

Чотири речі, які допоможуть вам досконало продемонструвати всю силу точності

John Deere Precision AG Technology допомагає вам виконувати будь-які повсякденні завдання, використовуючи дані для кращого управління господарством. Завдяки таким основним інструментам, як G5 Plus CommandCenter™, приймачі StarFire™ та JDLink™, наші великі трактори дають вам змогу опанувати навички точного землеробства. Щоб ви могли почати прямо зараз, ми створили чотири короткі відеоролики, які пояснюють деякі основні функції технології точного землеробства.

Зменште перекриття за допомогою SF-RTK

Заощаджуйте до 5 % палива, зменшуючи перекриття з навігацією SF-RTK. 1Скористайтеся перевагами точності 2,5 см від проходу до проходу та більш ніж п'ятирічною повторюваністю.

Section Control: на 50 % менше нецільового обприскування2

Використовуйте функцію "Section Control" (до 255 секцій), щоб мінімізувати перекриття, значно зменшити обсяг нецільового обприскування та досягти точного внесення засобів захисту рослин і поживних речовин.

Збільшення врожайності, зниження витрат: Змінна норма внесення

Оптимізуйте свій прибуток за допомогою внесення зі змінною нормою. Підвищте ефективність використання добрив, посівного матеріалу та хімікатів, одночасно підвищуючи врожайність і знижуючи витрати. Насолоджуйтеся потенційною економією до 12–44 кг азоту/га.3

На старт, увага, марш! 1-Click-Go-AutoSetup

Зручно плануйте робочі завдання в John Deere Operations Center™ і надсилайте їх через бездротову мережу на дисплей G5/G5 Plus CommandCenter™ трактора. Операторам потрібно лише підтвердити інформацію одним натиском кнопки — і роботу буде зроблено так, як вам того треба.

Широкі можливості

Ознайомтеся з нашим асортиментом тракторів, обладнаних для прискорення вашої подорожі в майбутнє сільського господарства.

Вийти за рамки: трансформаційні рішення та продукти

Завжди розвиваємося та йдемо в ногу з часом

Завжди розвиваємося та йдемо в ногу з часом

До наших рішень точного землеробства належать дистанційне оновлення програмного забезпечення й надзвичайно корисні функції, як-от дистанційний доступ до дисплея (RDA), які дозволяють збільшити продуктивність і час безвідмовної роботи за допомогою Expert Alerts.

Зробіть його своїм!

Зробіть його своїм!

Легко пристосуйте John Deere до своїх потреб. Наші високоякісні аксесуари підійдуть вашій машині та бізнесу, як жодні інші.

1Arvalis Institut du végétal, Chambres d’agriculture Loiret und Poitou Charente, UFA-Revue
2За даними дослідження, проведеного в США і Бразилії
3Порівняльний аналіз; trail VISTA iDünger