POWERGARD. СТАН: ЗАХИЩЕНО

Відчуйте захист із PowerGard

Відчуйте захист із PowerGard

Ви заслуговуєте на спокій. Договори PowerGard захищають вас від неочікуваних витрат і забезпечують технічне обслуговування відповідно до графіка з використанням оригінальних запчастин. Три пакети з фіксованою ставкою, що охоплюють все більші рівні покриття, для забезпечення максимального рівня продуктивності трактора при постійній експлуатації.

Вам вирішувати, що краще для вас.

Вам вирішувати, що краще для вас.

Договори на технічне обслуговування PowerGard забезпечують захист у разі необхідності технічного обслуговування та є надважливими для підтримання машини у справному стані. Вони також є необхідними передумовами для заключення договору подовженої гарантії PowerGard Protection і Protection Plus.

PowerGard Protection

PowerGard Protection

Захистіть себе й забезпечте собі спокій із планом PowerGard Protection. Отримайте цей вкрай необхідний захист для компонентів, які створюють тягове зусилля та сприяють безперебійній роботі. Таким чином, покриваються основні й найдорожчі компоненти машини (двигун, трансмісія, кермове управління, рама, гальма)

PowerGard Protection Plus

PowerGard Protection Plus

Розширена подовжена гарантія PowerGard Protection Plus забезпечує захист нового рівня із всебічним покриттям майже для всіх компонентів машини.

Порівняння: PowerGard Protection і Protection Plus

ОПИСPOWERGARD PROTECTIONPOWERGARD PROTECTION PLUS

Двигун

Трансмісія

Рульове керування

Рама

Гальма

Допоміжне обладнання двигуна

Електрична система

Гідравлічна система

Робоче місце оператора