Ланцюг для рулонного прес-підбирача

Ланцюги часто залишаються поза увагою, коли мова йде про профілактичне обслуговування. Це не практично або не економічно закупати повністю зібрані роликові ланцюги для кожного типу застосування через велику кількість роликових ланцюгів, що використовуються на різних машинах. Проте цілі ланцюги легко складаються з ланцюгових котушок довжиною 3,05 м, 15,24 м або 30,48 м, використовуючи роз'єм, змонтований за допомогою оригінальних ланцюгових інструментів.

Підходячи для всіх рулонних прес-підбирачів John Deere та багатьох інших важких застосувань, це найменш коштовний спосіб заміни ланцюгів у рулонному прес-підбирачі John Deere. Ви просто купуєте довжину ланцюга, яка вам потрібна; все, що вам знадобиться, це сполучна ланка та відповідні ланцюгові інструменти

Наш ланцюг для прес-підбирача вироблений для тривалого терміну служби з мінімальним технічним обслуговуванням. Втулки, пластини та штифти вироблені за найвищими стандартами для підвищення утомної міцності до постійного натягування та послаблення ланцюга.

Просто подивіться на якість

Запасні частини та обслуговування: Втулки

Втулки

Втулки John Deere ретельно сформовані для ідеального контакту зі штифтами. Спеціальний процес профілювання усуває "ефект бочки", який може виникнути, коли втулка з зусиллям входить в пластину. Спеціальне антикорозійне і протизносне покриття забезпечує тривалий термін служби навіть при недостатньому змащенні.

Запасні частини та обслуговування: Пластини

Пластини

Над-товсті пластини підвищують стійкість до зношування ланцюгів John Deere. Ця підвищена міцність робить ланцюги John Deere ідеальним для застосування в умовах важких навантажень.

Запасні частини та обслуговування: Поршневі пальці

Поршневі пальці

Спеціальним чином хромовані пальці мають твердість поверхні, що в два-три рази перевищує поверхневу твердість стандартних штифтів

Для довшого терміну служби на заводі застосовується мастило, спеціально розроблене для знаходження між пальцем та втулкою.

Переваги обирання оригінальних запчастин:

  • Високоякісні сталеві пластини
  • Термооброблені
  • Розтягнуті на фабриці під великим навантаженням.