Логістика деталей

Логістика деталей

Ми забезпечимо безперебійну роботу Вашої техніки

В першу чергу, втілення даного гасла починається з постачальника запчастин, який розташований найближче до Вас: Вашого дилера і його фокус на високій якості Вашого обслуговування. Про решту опікується відділ поставок і наш гігантський Європейський склад запасних частин, на якому більше 300 000 різних деталей завжди готові до відправки Вам на наступний день.

 

 

Дилерський склад

Склад дилерського центра

Чи знали Ви про те, що 8 із 10 замовлень можуть бути негайно реалізованими Вашим дилером? А також, що для виконання інших завдань йому надають підтримку своїми ресурсами 1900 наших дилерів по всій Європі? Ви можете переконатися на власні очі, перевіривши залишки на JDParts.com — і навіть оформити замовлення безпосередньо звідти. Як би там не було, 80% того, що Вам потрібно, знаходиться поряд, навіть пізно ввечері під час сезону збирання.

Європейський дистрибуційний центр запасних частин

Європейський центр дистрибуції деталей

Наші відвідувачі кажуть нам, що вони ніколи не бачили нічого подібного. Можливо, це правда. Чи доводилось Вам коли-небудь бачили склад запасних частин розміром з 12 футбольних полів? Саме тут ми зберігаємо понад 300 000 різноманітних деталей – від нарізних болтів до комбайнового шнека довжиною 10,7м.

Центр підтримки з питань забезпечення запасними частинами

Центр підтримки з питань забезпечення запасними частинами

Новітній центр підтримки з питань забезпечення запчастинами гарантує безперебійну роботу такої складно організованої міжнародній мережі поставок, як наша. Професійна команда забезпечує поставку практично всіх запчастин з наших товарних складів і депо в Європі і США в обіцяні терміни. У деяких випадках поставка включає в себе навіть термінові замовлення, надіслані безпосередньо виробникам, які виготовляють для нас запасні частини.

Польова підтримка

Польова підтримка

Потрібна запчастина - це лише частина процесу. Ви можете покластися на команду технічних спеціалістів наших дилерів, котрі пройшли навчання та сертифікацію, вони радо закатають рукава і нададуть Вам підтримку, коли це необхідно. Використовуючи найсучасніше діагностичне обладнання і інструменти John Deere, вони усунуть будь-яку несправність на Вашому тракторі, комбайні, кормозбиральних комбайнів або обприскувачі.

Вас також може зацікавити...