1 вересня. Партнерські відносини посилюються!

Чергове святкування дня знань в Технічному Навчально-науковому інституті Національного університету біоресурсів та природокористування України пройшло традиційно багатолюдно, адже цьогорічні студентські лави поповнило понад 500 вступників - майбутніх інженерів. Цей день особливий присутністю на святі як майбутніх інженерів, так і видатних випускників, партнерів університету та гостей свята.

Серед ділових партнерів, які уже традиційно відвідують подібні міроприємства і характеризуються тісними зв’язками з університетом, була присутність директора компанії Джон дір Україна Ігоря Кутового. Особливістю цьогорічного святкування дня знань в Технічному ННІ було те, що місцем проведення вибрано цьогорічно збудована виставкова площадка новітньої техніки вітчизняного та зарубіжного виробництва.

Компанією Джон дір, враховуючи важливість підготовки сучасних спеціалістів інженерів-механіків, для навчальних цілей було передано сучасний трактор, який представлено на виставковій площадці. З привітальним словом перед присутніми виступив директор представництва компанії Джон Дір в Україні Ігор Кутовий. Він наголосив, що компанія Джон дір є одним із найбільших виробників сільськогосподарської, лісогосподарської та будівельної техніки в світі. Заснована в 1837 році Джон Діром ковалем та винахідником компанія Deere & Company  розвинулась в одне із найбільш успішних підприємств в світі.

Вся стратегія успіху компанії базується на відвертості, якості відданості справі та інноваційності. Визначне місце відводиться до підбору кадрів, їх базової підготовки та адаптивності для роботи в умовах маркетингу та технічного сервісу сучасної техніки. Наголошено, що компанія Джон Дір зацікавлена в послугах таких спеціалістів і готова на етапі підготовки спеціалістів за індивідуальною програмою забезпечити стажування студентів в умовах роботи компанії з послідуючим працевлаштуванням. Виступ викликав жваву дискусію серед присутніх студентів старших курсів та першокурсників, яка продовжилась по завершенні свята.

Така тісна співпраця Технічного ННІ НУБіП України постійно удосконалює програму навчання спеціалістів до наближених умов виробництва, що сприяє якості підготовки інженерів для потреб обслуговування та експлуатації сільськогосподарської техніки для спільної мети – підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва.