Компанія «Механік» представила трактор 6130D на дні поля

4 червня у с. Поточище, що на Івано-Франківщині, відбувся польовий семінар «Технології вирощування ріпаку», який організували компанії Monsanto, BASF та офіційний дилер John Deere в Західній  Україні – ТОВ «Механік». У полі, яке належить ПФГ «Поточище», зібрались однодумці – керівники місцевих агропідприємств, інженери та агрономи.

Під час заходу всі учасники оглянули посіви гібридів ріпаку, ділились досвідом догляду за рослинами, а також обговорили особливості його вирощування на території Західної України. Окремою темою для обговорення стало також питання використання сучасної техніки в полі. Сьогодні кожен фермер знає, що максимальний урожай можна отримали лише тоді, коли кожен етап виробництва є досконалим та ефективним. Велика роль у цьому процесі надається саме техніці, за допомогою якої обробляють поле, доглядають та збирають урожай. Компанія Механік презентувала ідеальне рішення для таких робіт саме для власників невеликих господарств – трактор John Deere 6130D. Ця модель трактора має 130 к.с., і чудово агрегатується із причіпними обприскувачами, навантажувачами, ґрунтообробною чи посівною технікою, а також є легкою у користуванні та техобслуговуванні.

Всі учасники семінару без сумніву оцінили якість та потужність «зеленої» техніки, а спеціалісти офіційного дилера John Deere – компанії «Механік» прямо в полі надавали технічні консультації та рекомендації тим аграріям, які вже використовують її.