Компанія Механік напередодні жнив провела практичний семінар для власників зернозбиральних комбайнів John Deere

25 червня відбувся семінар «Технічні характеристики, налаштування, сервісне обслуговування та застосування систем точного землеробства у комбайнах John Deere» для власників зернозбиральних комбайнів, який організувала компанія Механік – офіційний дилер John Deere в Україні. Подія проводилась на території основного сервісного центру, що на Чернівеччині.
«Робота компанії Механік спрямована у першу чергу на те, щоб забезпечити наших клієнтів не тільки якісною технікою, а й запасними частинами, сервісом та консультаційною підтримкою. Ми розуміємо, що питання сервісної підтримки особливо важливе під час жнив, оскільки від справності та безперебійної роботи техніки залежить вчасне та вдале збирання урожаю» - коментує Сергій Щетінін, директор компанії «Механік».
Зважаючи на велику актуальність питання успішного проведення цьогорічних жнив, які вже розпочинаються, у події взяли участь представники більше, ніж 15 компаній-агровиробників зі всього Західного регіону.
Під час семінару всі учасники ознайомились із модельним рядом зернозбиральних комбайнів та жаток John Deere та повним спектром запасних частин до них. Окремою темою для обговорення стало питання використання мастильних матеріалів для техніки, в результаті якого всі слухачі вкотре переконались, що використання оригінальних мастильних матеріалів суттєво продовжує термін служби техніки та допомагає запобігти багатьом несправностям та поломкам.
Сьогодні ведення ефективного та прибуткового сільського господарства є неможливим без використання систем точного землеробства. Фахівці дилера показали на практиці як застосовувати сучасні системи JD Link, Harvest Smart та AutoTrac із зернозбиральною технікою. Для учасників семінару – власників комбайнів та іншої техніки John Deere, ця тема була надзвичайно цікавою, оскільки робота із таким обладнанням не є складною, проте потребує певних знань та навичок налаштування, щоб максимально ефективно використовувати всі його можливості.
Найцікавішою для гостей була практична частина, під час якої на прикладі комбайна John Deere серії T660 сервісні інженери компанії «Механік» показали як можна швидко та самостійно, економлячи цінний час та не викликаючи мобільну сервісну службу, усунути поломки, які найчастіше трапляються в полі під час збирання урожаю.
«Абсолютно всі спеціалісти нашої сервісної служби пройшли навчання на території України та за кордоном на заводах John Deere і мають багаторічний  досвід обслуговування такої техніки. Сьогодні ми обрали наших провідних сертифікованих інженерів, які поділились набутим досвідом із технічними спеціалістами наших клієнтів. Я впевнений, що після сьогоднішнього семінару інженери наших клієнтів зможуть самостійно в полі усувати найпоширеніші поломки. Але у тому випадку, якщо потрібна буде наша допомога – мобільна сервісна служба миттєво за викликом.