Дилер John Deere «Механік» презeнтував кращу техніку на Дні поля

25 червня компанія «Механік» вдруге взяла участь у вже традиційному щорічному Дні поля, який було проведено на господарстві ПАП «Агропродсервіс» у с. Настасів, що на Тернопільщині. Дане господарство є одним із найбільших та найуспішніших агропідприємств в Україні та входить у 100 найуспішніших аграрних господарств зa даними видання Farmer.

З нагоди свята зібралось близько 300 гостей, серед яких – аграрії зі всієї України, ділові партнери, представники місцевої влади.

В рамках заходу демонстрували виробничі потужності компанії: насіннєвий завод, сорти зернових на полях, поголів’я свиней, парк сільськогосподарського обладнання. ПАП «Агропродсервіс» є постійним клієнтом компанії «Механік», адже техніці  John Deere тут приділяють особливу увагу. У парку техніки компанії вже є велика кількість обладнання цьогo бренду. На Дні поля були представлені трактори John Deere 8310R, 8335R, дискова борона JD 637, обприскувач JD 4940, культиватор JD 2210, посівний комплекс JD 1890 з пневматичним бункером 1910, сівалка точного висіву DB55.

Також фахівці дилера представили мобільну сервісну службу «Механік»: всі охочі мали можливість поспілкуватись із кваліфікованими інженерами, оглянути потужності сервісних автомобілів. Крім того компанія «Механік» представила зразки оригінальних запасних частин John Deere, які під час сезону користуються особливим попитом.

Щоб ознайомитись із новітніми технологіями, за якими працює компанія, відвідувачі мали змогу оглянути роботу сучасної техніки. Серед відомих брендів, які демонструвались в полі, були: John Deere, Kuhn, Lemken, Deutz Fahr та інші.

Учасники заходу також оцінювали роботу в полі тракторів John Deere 8335R та 8310R та дискової борони JD 637. Микола Чорнонос, продукт менеджер компанії «Механік» зазначив, що дана техніка відрізняється надійністю, а обробіток землі таким обладнанням є якісним і оптимальним для ґрунтів у цьому регіоні.

Для компанії «Механік» дуже важливо брати участь в таких заходах не тільки, щоб продемонструвати свої можливості, а й для того, щоб бути ближче до клієнта, до поля, мати можливість спілкуватись  з аграріями та відчувати їх потреби. Велика подяка нашим клієнтам та «Агропродсервісу» за вибір та співпрацю!

Copyright © 2016 Deere & Company.
Все права защищены.