Технології точного землеробства

Технології точного землеробства, розроблені інженерами Deere & Company, покликані підвищити ефективність сільського господарства, скоротити витрати і спростити управління технікою. Вони масштабуються і підходять як для відносно невеликої ферми, так і для великого агрохолдингу. Так, сучасний навігатор для трактора допоможе розпізнати межі ділянки, а системи автоматизації знизять витрати на працівників. Устаткування для точного землеробства розроблено на базі сучасних технічних і програмних рішень і дозволить задіяти всю нову або відносно нову техніку. Рішення для точного землеробства доступні всім бажаючим. 

Якщо вас зацікавив навігатор для сільгосподарської техніки або інший готовий пристрій (система), зверніться до одного з дилерів Deere & Company. Він допоможе з вибором технічного рішення і подбає про те, щоб воно принесло користь. Купити навігатор для трактора, замовити розробку комплексної системи, скористатися готовим рішенням ви зможете на зручних для вас умовах - з повними гарантіями.

Дисплеї Приймачі

Приймачі та дисплеї

Точне землеробство починається саме тут. Приймачі та дисплеї John Deere забезпечують інфраструктуру обладнання, яка надає можливість повною мірою скористатися перевагами сучасного фермерства та досягти більших успіхів у бізнесі.

Системи навігації та автоматизації управління машиною

Системи навігації та автоматизації управління машиною

John Deere пропонує повний спектр комплексних систем навігації, від простого ручного управління до повністю автоматизованих систем. Якщо ваш парк парк складається з різних машин, ми також пропонуємо рішення для інших брендів, щоб ви могли скористатися перевагами систем навігації та автоматизації управління машинами від John Deere.

Сільське господарство з урахуванням особливостей ділянки

Сільське господарство з урахуванням особливостей ділянки

Завдяки даним датчика в режимі реального часу та документації з урахуванням особливостей ділянки ви отримаєте цінну інформацію, зможете формувати обґрунтовані рішення та створювати точні інструкції для наступних практичних задач. До того ж ви заощаджуєте найцінніший ресурс — свій час. Сільське господарство з урахуванням особливостей ділянки надає можливість управляти своїми витратами та розраховувати їх точніше, скорочуючи витрати на добрива, насіння та хімічні засоби.

Віддалене управління фермерським господарством

Віддалене управління фермерським господарством

Операційний центр John Deere — це ваш найкращий сільськогосподарський портал для збору та візуалізації агрономічної інформації та відомостей про техніку. Завдяки миттєвому відображенню необхідної інформації він допомагає вам ухвалювати виважені рішення швидко та просто. Операційний центр зв'язує вас із вашими машинами та полями з одного центрального місця розташування. Він також дозволяє вам легко обмінюватися інформацією із вашим дилером John  Deere, вашими підрядниками чи іншими довіреними партнерами.