Expert Check

Expert Check – підтримка продуктивності

Більше часу безвідмовної роботи, максимальна продуктивність і зменшення витрат для будь-якого типу машин. Послуга Expert Check від John Deere допоможе вам підготувати вашу техніку до наступного сезону.

Запобігання ремонтам

Запобігання ремонтам

Своєчасна перевірка може заощадити багато грошей. Після важкого робочого сезону ваша машина потребує перевірки, щоб бути готовою до наступного. Наші фахівці проводять випробування, щоб переконатися, що кожна деталь готова до безперебійної роботи. Затверджений на заводі перелік перевірок охоплює все, що має вирішальне значення для безпеки та безперебійної роботи.

Expert Check 7+

Expert Check 7+

Наші машини створені для того, щоб служити довго, тому ми пропонуємо цю спеціальну послугу, призначену для машин, які не входять до вашого основного парку. Перевірки повідомлять про стан вашої вірної "робочої конячки" і запропонують кілька рішень щодо запасних частин відповідно до вашого діапазону витрат і використання. Проблеми краще вирішувати до їх виникнення. Розумний спосіб підвищити продуктивність і знизити витрати. Крім того, це збільшить вартість машини під час перепродажу.

Expert Check для всіх типів машин

Expert Check для всіх типів машин

Наша послуга Expert Check доступна для більш ніж 30 моделей техніки Deere, таких як трактори, комбайни, прес-підбирачі, обприскувачі, обладнання для обробки трав'яного покриву та самохідні кормозбиральні комбайни. Переконайтеся, що ви підтримуєте максимальний час безвідмовної роботи й продуктивність, а також низькі витрати, незалежно від віку ваших машин!

Безперервна робота

Безперервна робота

Максимізуйте доступність вашого обладнання, зменшивши час простою на 90%. Довіртеся нам, і ми допоможемо вам забезпечити безперебійну роботу вашого обладнання, щоб ви могли зосередитися на найважливішому — на вашому бізнесі.

Експлуатаційні витрати

Експлуатаційні витрати

Уникайте будь-яких супутніх пошкоджень і знижуйте витрати на експлуатацію за допомогою профілактичних оглядів, які проводять наші професійні технічні спеціалісти. Вони уважно оглянуть ваш вживаний трактор John Deere, щоб виявити все, що працює неідеально.

Зручність

Зручність

Максимальний комфорт досягається завдяки управлінню кабіною та системою підвіски переднього моста, що забезпечує плавний і комфортний хід навіть у найважчих умовах роботи.

Уникайте простоїв

Уникайте простоїв

Коли потрібно зібрати врожай, часу на простій просто не залишається. Технічні спеціалісти John Deere регулярно проходять навчання та мають доступ до заводських інструментів, аналітики та програмного забезпечення для аналізу стану та потреб ваших машин. Це може знизити ризик простоїв на 90%.

Ідеальні результати

Ідеальні результати

Продуктивність вашого сезонного обладнання є ключовим фактором для забезпечення найкращих результатів роботи: оптимальна якість зрізання для самохідних кормозбиральних комбайнів, продуктивність обмолоту та сепарації для комбайна, картина розпилення та точність роботи обприскувача, а також якість і рівномірність формування тюків рулонного прес-підбирача.

Зменшення витрат на експлуатацію

Зменшення витрат на експлуатацію

Ослаблений натягувач може вплинути на ремінь і приводний шків, що призведе до більшої кількості ремонтів. Краще вчасно зупинити цю ланцюгову реакцію і уникнути простоїв за допомогою Expert Check від John Deere.

Ми використовуємо програму Expert Check для всіх наших збиральних машин. Ретельна перевірка дає нам впевненість, що ми добре підготувалися до сезону.

Andreas Bollwerk
Andreas Bollwerk
Lohnunternehmen Bollwerk GmbH

Додаткові ресурси

Connected Support™

Підключіть свій бізнес до успіху. Наша служба Connected Support виявляє потенційні проблеми і навіть може попередити вашого дилера про необхідність їх вирішення за допомогою діагностики в режимі реального часу. Допомагає підтримувати ваше обладнання в робочому стані.

Дізнатися більше

Фінансові рішення John Deere

Працюючи з нашими клієнтами протягом такого тривалого часу, ми не тільки знаємо їхній бізнес, але й розуміємо специфічні вимоги до фінансування. Ми завжди знайдемо рішення.

Дізнатися більше

Stellar Support

Ваш портал підтримки точного землеробства з найновішим програмним забезпеченням, посібниками та тренінгами. Знайдіть все, що вам потрібно, щоб максимізувати свій бізнес і йти в ногу з часом.